Студент Факультету кібербезпеки та програмної інженерії прийняв участь в чемпіонаті Європи з легкої атлетики серед молоді


З 11 по 17 липня студент групи ПІ-426Б(А) кафедри Інженерії програмного забезпечення Факультету кібербезпеки та програмної інженерії Ємець Владислав Русланович, приймав участь в чемпіонаті Європи з легкої атлетики серед молоді в місті Еспоо (Фінляндія).

Владислав був представлений на першому етапі як член команди з естафетного бігу 4х100м.

Команда Владислава посіла 9 місце з 24 країн (5 місце в забігу, в якому приймав участь Владисдав). Такий результат викликаний не через спортивні можливості спортсменів, а через погану координацію між ними при передачах естафети. Оскільки була повністю нова команда, була втрачена перевага при комунікації. Тому потенціал для кращих результатів залишається дуже великим.

Крім цього, особистий тренер і головний тренер були дуже задоволені тим, як Владислав провів свій етап.

Слід відзначити, що цього року на чемпіонаті були дуже сильні спортсмени, адже результати, які були показані на чемпіонаті серед молоді іноді перевищували показники чемпіонату серед дорослих.

На першому фото, другий справа (біля Владислава) головний тренер по спринту, олімпійський чемпіон з естафетного бігу – Віктор Аркадійович Бризгін.