Участь здобувачів НАУ у вебінарі «Побудова кар’єри жінок у сфері кібербезпеки: рекомендації та поради успішних професіоналок» від проєкту USAID


16 травня 2023 року у рамках освітнього проєкту USAID «Кібербезпека критично важливої інфраструктури України» доцент кафедри комп’ютеризованих систем захисту інформації  Факультету кібербезпеки та програмної інженерії Анна Ільєнко та здобувачі вищої освіти освітніх ступенів «Бакалавр» і «Магістр» ОПП «Безпека інформаційних і комунікаційних систем» прийняли участь в онлайн вебінарі «Побудова кар’єри жінок у сфері кібербезпеки: рекомендації та поради успішних професіоналок».

Спікерами зустрічі виступили: Ольга Аксьоненко, CEO, Tenendo; Наталя Тусіна, Technology Risk Senior Consultant, Ernstand Young; Ольга Пасько, Security Operation Middle Engineer, SoftServe, випускниця кафедри комп’ютеризованих систем захисту інформації НАУ.

Під час вебінару було змістовно висвітлено напрями діяльності у сфері кібербезпеки та секрети успіху в цій сфері. Під час вебінари спікерки в режимі питання-відповідь поділилися своїми рекомендаціями та роздумами про сучасні кар’єрні можливості для молодих спеціалісток.