Зустріч студентів Факультету кібербезпеки та комп’ютерної інженерії з компанією-стейкхолдером SoftServe


У рамках підписаного договору про співпрацю Національним авіаційним університетом з компанією SoftServe студенти Національного авіаційного університету продовжують знайомитись з компаніями, перспективами та можливостями. 13 лютого студенти Факультету кібербезпеки та програмної інженерії відвідали один із головних офісів SoftServe.

В рамках зустрічі була проведена цікава екскурсія та презентація. Компанія SoftServe – це загально відомий постачальник послуг та програмного забезпечення, а також найбільша в світі IT-компанія з українським корінням. Компанія має більш ніж 24 роки досвіду у сфері консультації та надання цифрових рішень як для компаній зі списку Fortune Global 500, так і для незалежних розробників ПЗ. Вся цікава та потрібна для студентів та викладачів розміщена на офіційному сайті компанії (https://www.softserveinc.com/).

Також студентам було запропоновано перевірити свій рівень знань і отримати сертифікат junior-a. Це може зробити любий студент НАУ за посиланням: https://hubs.ly/Q012G_ZH0 та пройти стажування: https://career.softserveinc.com/uk-ua/learning-and-certification/formats-internship,project_lab/